DISCLAIMER

 

Gebruik van www.petrahaubrich.com

Equine Muscle Solutions (daaronder begrepen Massage 4 You) besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie op haar website www.petrahaubrich.com.

De inhoud en functionaliteit worden zorgvuldig gecontroleerd en geactualiseerd. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie volledig juist en compleet is en blijft. Bezoekers kunnen aan de verstrekte informatie geen rechten ontlenen. Equine Muscle Solutions aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Deze website kan voor uw informatie verwijzen naar producten, diensten of websites van derden. Equine Muscle Solutions accepteert op geen enkele wijze aansprakelijkheid daarvoor.

 

Informatie gebruiken

Equine Muscle Solutions behoudt alle rechten voor, waaronder auteursrechten en merkrechten, met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie, zoals teksten, grafisch materiaal en logo’s. Behalve het downloaden en printen van de informatie voor eigen gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke toestemming van Equine Muscle Solutions over te nemen, te vermenigvuldigen, te distribueren of openbaar te maken.

 

Wijzigingen

Equine Muscle Solutions behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

 

Equine Muscle Solutions | Massage 4 You |Petra Haubrich

Krispijnseweg 263

3314 KH Dordrecht

KvK nummer 68839111

 

 

 26 oktober 2021

 

 

©️ 2021 Petra Haubrich