Welkom bij Massage 4 You !

 

Graag wil ik mij even kort voorstellen. Ik ben Petra en ben sinds 2017 weer woonachtig in Nederland. Na een lange tijd in Ierland gewoond en gewerkt ben bij mijn terugkomst als zelfstandig ondernemer gestart met een gecombineerde praktijk in het behandelen van mensen en paarden.

Ik ben binnen beide vakgebieden gekwalificeerd en heb de afgelopen jaren diverse vakgerichte trainingen gevolgd zodat ik verschillende technieken kan inzetten om een passende en effectieve behandeling te geven.

 

Je kan bij mij terecht voor een klassieke massage zoals ontspanningsmassage, nek/schouders/rug massage en sport massages, maar ook voor therapeutische massage die meer klacht specifiek gericht zijn en waarbij ik ondersteunende therapeutische applicaties kan toepassen.

Voorafgaand aan de massage overleg ik met de klant wat het doel van de behandeling is en welke behandelmethode/technieken hierop het beste aansluiten. Alle behandelingen zijn er uiteraard op gericht om klachten te verminderen en het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam te bevorderen.

 

Ik werk vanuit twee verschillende praktijk lokaties, Dordrecht & Barendrecht.

Naast de mogelijkheid om overdag afspraken te boeken, kan je bij mij op een aantal avonden terecht voor massage behandelingen.

 

Je kunt door middel van de onderstaande "online boeken" knop de agenda inzien en de beschikbare data, tijden bekijken & zelf direct online een afspraak inplannen.